AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının bacağını görmek

Kahve falında kadının bacağını görmek

Kahve falında kadının bacağını görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadının bacağını gördüyseniz:

  • Başka bir ifade ile, kendi kendinizin gözünü korkutuyorsunuz.

Kahve falında kadın bacağı okşamak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kadının bacağında kıl görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, malvarlığının artacağına inanılır.

Kahve falında kadın bacağında kıl görmek hayattan yana keyif bulacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının bacaklarını kıllı görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın bacağı ellemek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının bacaklarında kıl görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına inanılır.

Kahve falında bacakları olmayan kadın görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına alamet eder.

Kahve falında bir kadının bacaklarını görmek birçok yeni fikir edinileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir