AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın atleti görmek

Kahve falında kadın atleti görmek

Kahve falında kadın atleti görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kadın atleti gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait bilgileri veya sırları kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında kadın atleti görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kadın atleti giymek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtılmış atlet görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini don atlet görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya delalettir.

Kahve falında yarım atlet görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yeni atlet almak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz atlet giyen birini görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, maddi kayıpların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz atlet ve külot görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir