AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadife ayakkabı görmek

Kahve falında kadife ayakkabı görmek

Kahve falında kadife ayakkabı görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında kadife ayakkabı gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmakta fayda var.

Kahve falında kadife ayakkabı görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, hidayete erip huzuru bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadife seccade görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulur.

Kahve falında siyah kadife görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kadife elbise görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında kadife kıyafet görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kadife elbise görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kadife elbise giymek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine işarettir.

Kahve falında kadife perde görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir