AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadife kıyafet görmek

Kahve falında kadife kıyafet görmek

Kahve falında kadife kıyafet görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadife kıyafet gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde karanlıkta kalan bir şey olmamasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kadife kıyafet görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadife çanta görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kadife kumaş görmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kadife ceket görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına delalettir.

Kahve falında mor kadife görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kadife etek görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında bordo kadife görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine alamet eder.

Kahve falında kadife ceket görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir