AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaderindeki kişiyi görmek

Kahve falında kaderindeki kişiyi görmek

Kahve falında kaderindeki kişiyi görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, bol dua edeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, aşkının da kalıcı olacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına işaret eder.

Kahve falında kaderindeki kişiyi gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler olabilir.

Kahve falında kaderindeki kişiyi görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işarettir.

Kahve falında kader yazısı görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işarettir.

Kahve falında kader çizgisi görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalettir.

Kahve falında kadere inanmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına inanılır.

Kahve falında aşık olduğun kişinin babasını görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla kişiyle kavga etmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki kişiden para almak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiye dokunmak yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir