AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizgili kağıt görmek

Kahve falında çizgili kağıt görmek

Kahve falında çizgili kağıt görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çizgili kağıt gördüyseniz:

  • Çıkarlarınızı korumayı ihmal etmeyin.

Kahve falında kağıda çizgi çizmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çizgili kağıt görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında çizgili kağıt görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gebelik testinde çift çizgi görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ufuk çizgisi görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet eder.

Kahve falında çizgi çizmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında düz çizgi görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çizgiler görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir