AnaSayfa / Genel / Kahve falında kader yazısı görmek

Kahve falında kader yazısı görmek

Kahve falında kader yazısı görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, derde ve kedere düşeceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında kader yazısı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı tavırlarına şüpheyle yaklaşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kader yazısı görmek dinine bağlı kalacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında kader çizgisi görmek çok büyük başarılar kazanacağına, kinin ve nefretin son bulacağına işarettir.

Kahve falında kadere inanmak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaderindeki kişiyi görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına işarettir.

Kahve falında kağıtta yazı okumak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde arapça yazı görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında yazıyı silmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine yorulur.

Kahve falında yazı yazmak görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir