AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçıp koşmak

Kahve falında kaçıp koşmak

Kahve falında kaçıp koşmak uğranılan zararın paylaşılacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına alamet eder.

Kahve falında kaçıp koşmak gördüyseniz:

  • Aşırı ya da abartılı tepkiler vermek problemlere veya gelecekle ilgili belirsizliklere neden olabilir.

Kahve falında kaçıp koşmak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına yorulur.

Kahve falında koyun peşinden koşmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda koşmak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumda koşmak rahatın ve huzurun yerine geleceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine delalettir.

Kahve falında ateşe koşmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına alamet eder.

Kahve falında çiçekler arasında koşmak çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında arabaya koşmak kazanılacak ve ele geçecek paraya, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağıya koşmak Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir