Kahve falında ateşe koşmak

Kahve falında ateşe koşmak beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Kahve falında ateşe koşmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar duygularınızı sakladığınız sürece lehinize gelişebilir.

Kahve falında ateşe koşmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın peşinden koşmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızın peşinden koşmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine delalettir.

Kahve falında hızlı bir şekilde koşmak yeni bir yola gireceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşmak ama yetişememek refaha erişileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık ormanda koşmak yaşamına renk geleceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında koşu bandında koşmak hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek tarlasında koşmak daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top