AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun peşinden koşmak

Kahve falında koyun peşinden koşmak

Kahve falında koyun peşinden koşmak herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, stresten uzaklaşacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun peşinden koşmak gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında koyun peşinden koşmak işinde itibar edineceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanın peşinden koşmak zor zamanların geride kalacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin peşinden koşmak gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında bir arabanın peşinden koşmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında topun peşinden koşmak çoluk çocuğa karışacağına, çok dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyin peşinden koşmak çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin peşinden koşmak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin peşinde koşmak anne babayla ters düşüleceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir