AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya koşmak

Kahve falında arabaya koşmak

Kahve falında arabaya koşmak istediği projeleri yapamayacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, yeni bir semte taşınılacağına işaret eder.

Kahve falında arabaya koşmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntı yaratabilecek girişimlerden, işlerden veya aşırı harcamalardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında arabaya koşmak parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında araba peşinden koşmak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine işaret eder.

Kahve falında araba arkasından koşmak gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kalabalık koşmak sevgi dolu haberler alınacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında at gibi koşmak malını ve parasını kaybedeceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşilliklerde koşmak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına delalettir.

Kahve falında buz üstünde koşmak bir işe soyunacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aceleyle koşmak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir