AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçan boğa görmek

Kahve falında kaçan boğa görmek

Kahve falında kaçan boğa görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dış ticarete atılacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, gözyaşına ve kedere boğulacağına yorulur.

Kahve falında kaçan boğa gördüyseniz:

  • İş hayatınızla özel yaşamınız arasında dengeyi kurmanız gerekiyor.

Kahve falında kaçan boğa görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kızgın boğa görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında inek ve boğa görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğa ve at görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında konuşan boğa görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında boğa saldırması görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah boğanın kovaladığını görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında boğa boynuzu görmek ticaret sektörüne atılacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir