AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaburgalı et görmek

Kahve falında kaburgalı et görmek

Kahve falında kaburgalı et görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaburgalı et gördüyseniz:

  • Bilgi toplamaya çalışmalısınız.

Kahve falında kaburga et görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Kahve falında kaburgalı et görmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kaburga eti görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaburga yemeği görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında hayvan kaburgası görmek öz güven kazanacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında koyun kaburgası görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında kaburga kemik görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, böylece kendine güveneceğine delalettir.

Kahve falında kaburga dolması görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir