AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı hasta görmek

Kahve falında arkadaşı hasta görmek

Kahve falında arkadaşı hasta görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, özel hayatında mutlu olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı hasta gördüyseniz:

  • Bazı kişiler söylenenleri veya söz verilen şeyleri tamamen unutmuşçasına hareket edebilirler.

Kahve falında iş arkadaşının hasta olduğunu görmek ekmeğine leke süreceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşımı hasta görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hasta görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını hasta olarak görmek rakiplerine büyük fark atacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalettir.

Kahve falında iş arkadaşını hasta görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşı hasta görmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hasta yatarken görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hastalandığını görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir