AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını hasta yatarken görmek

Kahve falında arkadaşını hasta yatarken görmek

Kahve falında arkadaşını hasta yatarken görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını hasta yatarken gördüyseniz:

  • Beraber hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını hasta yatarken görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatan hastanın iyileştiğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta yatan kadın görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında hastayı yatarken görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet eder.

Kahve falında birini hasta yatarken görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta olup hastanede yattığını görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta yatan adam görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin hasta yattığını görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir