AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının çok hasta olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının çok hasta olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının çok hasta olduğunu görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çok hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Zorla değişmek veya bazı şeyleri değiştirmek gerekmeden, kendi isteğinizle değişimi başlatmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında arkadaşını hasta görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşımı hasta görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşını hasta görmek derin bir nefes alacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşın hasta olduğunu görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta bi arkadaşını görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını hasta yatarken görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını hasta görmek yıpranacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının hasta olduğunu görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir