AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşımı hasta görmek

Kahve falında arkadaşımı hasta görmek

Kahve falında arkadaşımı hasta görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşımı hasta gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler meydana gelebilir.

Kahve falında arkadaşını hasta görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşını hasta görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşın hasta olduğunu görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı hasta görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşını hasta görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında iş arkadaşını hasta görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çok hasta olduğunu görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının hasta olduğunu görmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir