AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşı hasta görmek

Kahve falında bir arkadaşı hasta görmek

Kahve falında bir arkadaşı hasta görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşı hasta gördüyseniz:

  • Tutulma esnasında, ihtiyacınız varsa, mutlaka destek alın.

Kahve falında bir arkadaşı hasta görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına yorulur.

Kahve falında iş arkadaşının hasta olduğunu görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını hasta görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta bir arkadaşını görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işarettir.

Kahve falında hasta arkadaş görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının hastalandığını görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşını hasta görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta bi arkadaşını görmek çalışmalarının karşılığını alacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir