AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir üzerinde yatmak

Kahve falında kabir üzerinde yatmak

Kahve falında kabir üzerinde yatmak kazançlı adımlar atılacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında kabir üzerinde yatmak gördüyseniz:

  • Herşeyin daha fazlasını elde edebileceğiniz senaryoların içindesiniz veya içine girmek üzeresiniz.

Kahve falında kabirde yatmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabir üzerinde yatmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabir üzerine yatmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalet eder.

Kahve falında kabir hayatını görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde kabir görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına inanılır.

Kahve falında kabir başında dua okumak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına delalettir.

Kahve falında kabirden kalkmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ev içinde kabir görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir