AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş kabir görmek

Kahve falında geniş kabir görmek

Kahve falında geniş kabir görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, kederlerinin son bulacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında geniş kabir gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmayın.

Kahve falında geniş kabir görmek işlerinde berekete kavuşacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabir eşmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabirde olduğunu görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabir ziyareti yapmak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kabirde sorgulandığını görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına yorulur.

Kahve falında kabir taşı görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında kabir içine girmek kısa sürecek bir işe gireceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kabirlerde dolaşmak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir