AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazılmış kabir görmek

Kahve falında kazılmış kabir görmek

Kahve falında kazılmış kabir görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, hem eğleneceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında kazılmış kabir gördüyseniz:

  • Duygusal veya ticari bir bağlantının işlevselliği sorgulanabilir.

Kahve falında kabir kazıldığını görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kazılmış kabir görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını kazılmış görmek araba alınacağına, eğitimlerinin iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kazılan toprak görmek başının belaya girmeyeceğine, ilişkilerin noktalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin önünün kazıldığını görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kazılmış bahçe görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, üzüntülerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar kazılırken görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar kazıldığını görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir