AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir yaptırmak

Kahve falında kabir yaptırmak

Kahve falında kabir yaptırmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, verilen sözlerin tutulacağına işarettir.

Kahve falında kabir yaptırmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler sizi yeni yıla hazırlayabilir.

Kahve falında kabir mezar görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabir tahtası görmek ün sahibi olacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına inanılır.

Kahve falında kabir içinde olmak zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında kabir azabı görmek işlerin çok iyiye gideceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabir azabından korkmak uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kabir taşımak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine delalettir.

Kahve falında kabirden korkmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet eder.

Kahve falında kabirde fatiha okumak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir