AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir ziyaret görmek

Kahve falında kabir ziyaret görmek

Kahve falında kabir ziyaret görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabir ziyaret gördüyseniz:

  • Bozuk, çürük ya da uzun ömürlü olmayan şeyler almaya, aldatılmaya ya da kendi dikkatsizliğinizden para kaybetmeye açıksınız.

Kahve falında kabir ziyareti etmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabir ziyaret görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kabir ziyareti yapmak rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kabirde dua etmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine delalet eder.

Kahve falında kabir yapmak kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde kabir görmek yaşadığı stresin biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabir kazmak birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kabirden korkmak işlerinin yolunda gideceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir