AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabirde olduğunu görmek

Kahve falında kabirde olduğunu görmek

Kahve falında kabirde olduğunu görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sorunları başarıyla çözmeye, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında kabirde olduğunu gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız mümkündür.

Kahve falında kabir başında kuruan okumak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına alamet eder.

Kahve falında kabir taşımak rahat bir hayata adım atılacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabir çukuru görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, mal ve para kazanılacağına işarettir.

Kahve falında kabir görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kabir azabından korkmak çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabir azabı çekenleri görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında kabirlerde dolaşmak sorunların büyük darbeler vuracağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kabirde ışık görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir