AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir açmak

Kahve falında kabir açmak

Kahve falında kabir açmak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, emeklerinin heba olacağına delalet eder.

Kahve falında kabir açmak gördüyseniz:

  • Yer değişikliği ya da yeteneklerinizi sunma biçiminizdeki değişiklik arkadaşlarınızın veya ailenizin sizin kadar keyif almayacağı maceralara atılmanıza neden olabilir.

Kahve falında kabir açmak hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kabir kazmak zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına alamet eder.

Kahve falında kabir üzerinde yatmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında kabir azabı çeken birini görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kabirle konuşmak işinde büyük başarı elde edeceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kabirden ses duymak işlerinde yenilikler yapacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde kabir görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabir azabı görmek onları tebrik edeceğine, kazancın ikiye katlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir