AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir taşımak

Kahve falında kabir taşımak

Kahve falında kabir taşımak ortalığın karışacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, hem çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kabir taşımak gördüyseniz:

  • Esnek davranabilmeniz durumunda yeni olasılıklar sizi memnun edebilir.

Kahve falında kabir taşımak uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında evde kabir görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu kabir görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında kabirde su görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Kahve falında kabirler görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kabirde oturmak dostlardan zarar görüleceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kabir başında dua etmek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabirde yasin okumak insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, fal sahibi erkekse şansının açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir