AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabirde oturmak

Kahve falında kabirde oturmak

Kahve falında kabirde oturmak hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, özel hayatında sessizleşeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kabirde oturmak gördüyseniz:

  • Herkes kendi istekleri konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında kabirde oturmak bunları en doğru şekilde kullanacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kabir başında oturmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabirde olduğunu görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, rakiplerin alt edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kabirde kendini görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü kabirden çıkarmak işlerinde başarı elde edeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabir kazıldığını görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına alamet eder.

Kahve falında kabirde ateş görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kabir azabı çektiğini görmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir