AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabirde kendini görmek

Kahve falında kabirde kendini görmek

Kahve falında kabirde kendini görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kazancının günden güne arttıracağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabirde kendini gördüyseniz:

  • Karmaşık görünen bir iş, gayrimenkullerle ilgili ya da ailesel bir konu netlik kazanabilir.

Kahve falında açık kabir görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabir ziyareti yapmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, çok sevinçli haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında kabirde sorguya çekilmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Kahve falında kabir tahtası görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabir yapmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabir üzerine yatmak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini kabirden çıkarmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kabirde yattığını görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir