AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabirle konuşmak

Kahve falında kabirle konuşmak

Kahve falında kabirle konuşmak akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, kirli işlere bulaşacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında kabirle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı plan, program ya da sözleşmeler düşünüldüğü kadar cazip ya da tam olmayabilir.

Kahve falında kabirle konuşmak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında kabir yapmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabirde bebek görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabir azabından korkmak başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında kabir tahtası görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, kişinin esenlik bulacağına işaret eder.

Kahve falında tek kabir görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında evde kabir görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, saadetinin yükseleceğine işarettir.

Kahve falında kabir satın almak yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir