AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir tamir etmek

Kahve falında kabir tamir etmek

Kahve falında kabir tamir etmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kazancın gittikçe artacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kabir tamir etmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında kabir tamir etmek kafasını toparlayamayacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına yorulur.

Kahve falında kabir azabından korkmak zahmete ve derde düşeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabirler görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine delalettir.

Kahve falında kabirde su görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabirden korkmak rahat nefes almaya başlayacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabir yaptığını görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına delalet eder.

Kahve falında kabir kazdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabir ziyareti yapmak alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir