AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabirden korkmak

Kahve falında kabirden korkmak

Kahve falında kabirden korkmak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine, büyük işlere girileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabirden korkmak gördüyseniz:

  • Olumlu kararlar verebilir, kararsız kaldığınız konularda bilginizi çoğaltarak karar verebilirsiniz.

Kahve falında kabirden korkmak çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabir azabından korkmak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabirde yılan görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kendini kabirde görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kaybettiği şeyi bulmasına delalet etmektedir.

Kahve falında kabir başında dua okumak toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabirden toprak almak tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabir üzerine yatmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabir çukuru görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir