AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir ziyareti yapmak

Kahve falında kabir ziyareti yapmak

Kahve falında kabir ziyareti yapmak bazen umutlarını yitireceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında kabir ziyareti yapmak gördüyseniz:

  • Farklı düşünceler nedeniyle arkadaşlık ilişkilerinizde iniş çıkışlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kabir ziyareti yapmak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında kabir ziyaret görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına delalet eder.

Kahve falında kabir ziyareti etmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kabir yapmak şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta ziyareti yapmak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yatır ziyareti yapmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında türbe ziyareti yapmak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar ziyareti yapmak aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir