AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir meleklerini görmek

Kahve falında kabir meleklerini görmek

Kahve falında kabir meleklerini görmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kabir meleklerini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yakınlarınızla ilişkilerinizde zihinsel ya da ahlaki dersler söz konusu olabilir.

Kahve falında kabir meleklerini görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında kabirde yatmak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, düşmanlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabirde fatiha okumak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabir taşı görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kabir içine girmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine inanılır.

Kahve falında evde kabir görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kabir kazmak manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kabirden çıkmak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir