AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir çukuru görmek

Kahve falında kabir çukuru görmek

Kahve falında kabir çukuru görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, bedeninin de iyileşeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, kişinin muradına ereceğine, para ve zaman ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabir çukuru gördüyseniz:

  • İlişkileriniz canlanıyor.

Kahve falında kabir çukuru görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında kabir meleklerini görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabirde yatmak istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabir azabı çeken birini görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında kabir kazdığını görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, ele güne muhtaç olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabir içine girmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kabir satın almak huzurunun da yerine geleceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabir üzerinde yatmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir