AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir satın almak

Kahve falında kabir satın almak

Kahve falında kabir satın almak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabir satın almak gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmaktan çekinmeyin.

Kahve falında kabir satın almak atılan adımların zorluk yaratacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına inanılır.

Kahve falında kabir yapmak sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine yorulur.

Kahve falında kabirde görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine işarettir.

Kahve falında ev içinde kabir görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında kabir azabı çektiğini görmek kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine delalettir.

Kahve falında kabir azabından korkmak sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında kabir içinde olmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında kabir aramak yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir