AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir azabı görmek

Kahve falında kabir azabı görmek

Kahve falında kabir azabı görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında kabir azabı gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi yapsın veya bildiği yoldan gitsin.

Kahve falında kabir azabından korkmak sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına alamet eder.

Kahve falında kabir azabı görmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kabir azabı çektiğini görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine inanılır.

Kahve falında kabir azabı çektiğini görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kabir azabı çekenleri görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabir azabı çeken görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, onu hayallerine kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabir azabı çeken birini görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, umutlarının tazeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vicdan azabı çekmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir