AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabirden ses duymak

Kahve falında kabirden ses duymak

Kahve falında kabirden ses duymak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kabirden ses duymak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize kulak verin.

Kahve falında kabirden ses duymak tüm dileklerin tutacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalp sesi duymak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin sesini duymak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına rivayet eder.

Kahve falında gaipten insan sesi duymak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zikir sesleri duymak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Kahve falında bir ölünün sesini duymak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında borazan sesi duymak sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişinin sesini duymak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir