AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi sular altında görmek

Kahve falında kabeyi sular altında görmek

Kahve falında kabeyi sular altında görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında kabeyi sular altında gördüyseniz:

  • Sizi para harcamaya veya belli konulara katılımda bulunmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında kabeyi sular altında görmek aile bireyleri ile tartışacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında altın kaplı kuran görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabeyi altından görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kap görmek başka işler deneyeceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kapta su görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaplara su doldurmak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, insanlara küsüleceğine delalettir.

Kahve falında kabeden su içmek dualarının kabul olacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına rivayet eder.

Kahve falında kabenin etrafında su görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir