AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi altından görmek

Kahve falında kabeyi altından görmek

Kahve falında kabeyi altından görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine delalettir.

Kahve falında kabeyi altından gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası bir arkadaşınızla, sevdiğiniz kişiyle ya da bir akrabanızla problemler yaşamanıza neden olabilir.

Kahve falında kabeyi altından görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, borçların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın kap görmek helal kazanca sahip olunacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın kaplı kuran görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kabeyi sular altında görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bi yere kapatılmak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine delalettir.

Kahve falında kabeye gitmek için yola çıkmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeyi kapatmak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kabri saadeti görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir