AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kapta su görmek

Kahve falında bir kapta su görmek

Kahve falında bir kapta su görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kapta su gördüyseniz:

  • Uzun süreli bir soruna veya konuya diğerlerinin farklı açılardan bakmaları, onları onaylamanızı gerektirmiyor.

Kahve falında bir kapta su görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına inanılır.

Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında akan suyu kapatmak evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine işarettir.

Kahve falında kaplara su doldurmak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, hayatın yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında kabeyi sular altında görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kabeden su içmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabede zemzem suyu içmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında su dolu kap görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, sağlık sorunlarının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir