AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kap görmek

Kahve falında altın kap görmek

Kahve falında altın kap görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, üzücü haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kap gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı, sanatsal, estetikle bağlantılı başlıkları veya ortaklıklarınızı ilgilendiren konularda karışık olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında altın kaplı kuran görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına yorulur.

Kahve falında kabeyi sular altında görmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın kap görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeyi altından görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına rivayet eder.

Kahve falında baş kapatmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye bakmak kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında kabenin yıkıldığını görmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabuz görmek iyi bir kariyer edineceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir