AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kaplı kuran görmek

Kahve falında altın kaplı kuran görmek

Kahve falında altın kaplı kuran görmek çok iyi paralar kazanılacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın kaplı kuran gördüyseniz:

  • Bireysel düşünecek, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz.

Kahve falında altın kaplı kuran görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kaplı kuran görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kazancının çok düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabede kuran dinlemek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, uzun sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kaplı kuran görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına delalet eder.

Kahve falında kabede kuran okunduğunu görmek patron koltuğuna yükseleceğine, kısmetlerin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara kaplı kuran görmek ticaretinin de bozulmayacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran kabı görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil kaplı kuranı kerim görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir