AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi havadan görmek

Kahve falında kabeyi havadan görmek

Kahve falında kabeyi havadan görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, stresten uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kabeyi havadan gördüyseniz:

  • Biraz da, kendi kendinize kalmak veya kendi zevklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kabeyi havadan görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında havadan yere bakmak uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında havadan suya düşmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında şehri havadan görmek vefalı bir insan olacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında havadan taş yağdığını görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında havadan atlamak temize çıkacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına alamet eder.

Kahve falında havadan yere inmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet eder.

Kahve falında havadan yere düşmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir