AnaSayfa / Genel / Kahve falında havadan yere düşmek

Kahve falında havadan yere düşmek

Kahve falında havadan yere düşmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havadan yere düşmek gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir yapı izliyorsunuz.

Kahve falında havadan yere düşmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, işlerini tek başına yöneteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havadan denize düşmek yarınlarına inanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında havadan düşmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, sevinileceğine inanılır.

Kahve falında havadan suya düşmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, üzüntülü haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havadan yere bakmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havadan yere inmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, ayrıcalık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında havadan taş yağdığını görmek sürekli tartışacağına, projenin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havadan atlamak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir