AnaSayfa / Genel / Kahve falında havadan atlamak

Kahve falında havadan atlamak

Kahve falında havadan atlamak yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, kazancının hiç azalmayacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında havadan atlamak gördüyseniz:

  • Çok fazla şey paylaşmak ya da her şeyi hafife almak sorun yaratabilir.

Kahve falında havadan atlamak bedeninin şifa bulacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında havadan düşmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına delalet eder.

Kahve falında havadan denize düşmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalettir.

Kahve falında havadan suya düşmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına delalet eder.

Kahve falında havadan yere düşmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havadan yürümek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında şehri havadan görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine yorulur.

Kahve falında havadan yere inmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir