AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehri havadan görmek

Kahve falında şehri havadan görmek

Kahve falında şehri havadan görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında şehri havadan gördüyseniz:

  • Fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Kahve falında şehri havadan görmek çok zor bir duruma düşeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında havadan denize düşmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havadan yere bakmak çok iyi şeylere, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında havadan düşen insanlar görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına alamet eder.

Kahve falında havadan suya düşmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine delalet eder.

Kahve falında kabeyi havadan görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havadan denize bakmak üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında havadan atlamak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir