AnaSayfa / Genel / Kahve falında havadan suya düşmek

Kahve falında havadan suya düşmek

Kahve falında havadan suya düşmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, yapacağı planların altüst olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında havadan suya düşmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili bir yenilik ilgi çekici olabilir.

Kahve falında havadan suya düşmek başarısız ve mutsuz olacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında havadan yere düşmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havadan denize düşmek hayallerinin yıkılacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havadan düşmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havadan yürümek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına işarettir.

Kahve falında havadan düşen insanlar görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında havadan yere bakmak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havadan denize bakmak tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir