AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacca gidip kabeyi görememek

Kahve falında hacca gidip kabeyi görememek

Kahve falında hacca gidip kabeyi görememek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hacca gidip kabeyi görememek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara yaklaşımınız önem taşıyor.

Kahve falında hacca gidip kabeyi görememek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında hacca gitmek kabeyi görememek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kabeye gidip görememek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabeye gitmek ama görememek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabeyi görememek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabeyi görerek ağlamak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında hacca gitmek kabeyi görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir