AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye gidip görememek

Kahve falında kabeye gidip görememek

Kahve falında kabeye gidip görememek halinin iyi olduğuna, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabeye gidip görememek gördüyseniz:

  • Karizmanız halledemeyeceğiniz şey veya etkileyemeyeceğiniz kişi olmadığına işaret ediyor.

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine inanılır.

Kahve falında kabeye gidip görememek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına alamet eder.

Kahve falında kabeye gitmek ama görememek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına inanılır.

Kahve falında hacca gidip kabeyi görememek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hacca gitmek kabeyi görememek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabeyi görerek ağlamak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında kabeyi görememek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin yüzünü görememek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir