AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi yere kapatılmak

Kahve falında bi yere kapatılmak

Kahve falında bi yere kapatılmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, rızkının çeşitleneceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında bi yere kapatılmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler yararlı olabilir.

Kahve falında bir yere kapatıldığını görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında her yerin karla kaplı görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar bir yere kapatılmak gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeği bir yere kapatmak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük borçlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında her yerin karla kaplı olduğunu görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yere kapatılmak sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına alamet eder.

Kahve falında bi yere kapatılmak hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına inanılır.

Kahve falında açık kapı kapatmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir